Telefonun Değil, Eşinin Yüzüne Bak!

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, teknoloji bağımlılığına dikkat çekildi. Videoda "Telefonun değil, eşinin yüzüne bak!" başlığıyla teknoloji bağımlılığı eleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Twitter hesabından paylaştığı "Telefonun değil, eşinin yüzüne bak!" başlıklı videoda teknoloji bağımlılığı eleştiriliyor.

Videoda, bir kadının oturarak telefonla meşgul olan ve kendisiyle iletişimde bulunmayan eşine, çay ve kek getirdiği görülürken, eşinin telefonuna 'Birazda eşinle ilgilensen' mesajının geliyor. Mesajın gelmesi üzerine ikilinin iletişime geçtiği görülüyor.

Videonun sonuna doğru arka fondaki seste, "Sanal mutlulukları geride bırak. Önemli olan gerçek hayatta mutlu olmak. Telefonun değil eşinin yüzüne bak" sözleri duyuluyor.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum
Benzer Videolar