Kayıp, süre dolumu, sınır dışı edilme gibi zorunlu hallerde düzenlenen geçici pasaport hangi adla da alınır

Kayıp, süre dolumu, sınır dışı edilme gibi zorunlu hallerde düzenlenen geçici pasaport hangi adla da alınır
Kayıp, süre dolumu, sınır dışı edilme gibi zorunlu hallerde Türkiye'nin yurt dışındaki temsilcilikleri tarafından düzenlenen geçici pasaport hangi adla da alınır sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 21 Nisan Pazar yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan Kayıp, süre dolumu, sınır dışı edilme gibi zorunlu hallerde Türkiye'nin yurt dışındaki temsilcilikleri tarafından düzenlenen geçici pasaport hangi adla da alınır sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : Kayıp, süre dolumu, sınır dışı edilme gibi zorunlu hallerde Türkiye'nin yurt dışındaki temsilcilikleri tarafından düzenlenen geçici pasaport hangi adla da alınır

A- Beyaz pasaport
B- Mavi pasaport
C- Sarı pasaport
D- Pembe pasaport

Doğru Cevap: Pembe pasaport

2
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.