Hangisi 1958'de Ohio'lu Bir Lise Öğrencisinin Tasarımıydı

Hangisi 1958'de Ohio'lu Bir Lise Öğrencisinin Tasarımıydı
1958'de Ohio'lu lise öğrencisi Robert G. Heft, hangisinin günümüzde kullanılan halini tasarladığı okul projesinde "B -" not almıştır sorusunun cevabını vereceğiz.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 2 Haziran Pazar yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

1958 yılında Ohio'da lise öğrencisi olan Robert G. Heft, okul projesi olarak bir tasarım sundu. Bu tasarım, günümüzde de kullanılan ve Amerika Birleşik Devletleri'ni temsil eden ikonik bir yapıya aitti. Fakat Heft, bu projesinde "B -" notu almıştı. Peki, Heft hangi yapıyı tasarlamıştı?

Soru: 1958'de Ohio'lu lise öğrencisi Robert G. Heft, hangisinin günümüzde kullanılan halini tasarladığı okul projesinde "B -" not almıştır

A- Özgürlük Heykeli
B- Amerikan Bayrağı
C- Golden Gate Köprüsü
D- Rushmore Dağı Anıtı

Doğru Cevap: B- Amerikan Bayrağı

98
68
74
3
53
2
27
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.