Anan güzel idi, hani yeri; baban zengin idi, hani evi

Anan güzel idi, hani yeri; baban zengin idi, hani evi
Hiçbir duruma güvenilmez. Bizim olan hiçbir şey, sürekli olarak elimizde kalmaz. Genç iken güzel olanlar, yaşlandıkça güzelliklerini yitirirler. Önce zengin olanlar, gün gelir, evlerinden olurlar.

Hayatımızda hiçbir şey baki değildir. Ne güzellik ne de mal varlığının çokluğu. Yaşlandıkça güzellik nasıl kayboluyorsa gün gelir zengin olanlar evlerinden olurlar. Bu yüzden hayatta güzelliğe ve mal varlığına bu kadar çok güvenilmemeli ve bu duruma bel bağlanmamalıdır. Olumsuz koşullar günün birinde başımıza gelebilir ve elimizde güvendiğimiz hiçbir şeyin kalmama durumu söz konusu olabilir.

Hayatta hiçbir duruma güvenilmez, kalıcı gözüyle bakılmaz. Bizim olan hiçbir şey, sürekli olarak elimizde kalmaz. Gençliğinde güzel olanlar, yaşlandıkça güzelliklerini yitirirler. Zenginlik içinde olanlar, gün gelir, evlerinden bile olabilirler.

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.