Wimbledon Tenis Turnuvası'nın tenis topları kaç santigrat derecede saklanır

Wimbledon Tenis Turnuvası'nın tenis topları kaç santigrat derecede saklanır
Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 1902'den beri kullanılan aynı marka tenis topları kaç santigrat derecede saklanırsorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 1902'den beri kullanılan aynı marka tenis topları kaç santigrat derecede saklanır

A- 0
B- 10
C- 20
D- 30

Doğru Cevap: 20

Wimbledon Tenis Turnuvası ya da kısaca Wimbledon, tenis sporunun en eski ve en prestijli turnuvasıdır. 1877 yılından beri All England Lawn Tennis ve Croquet Club tarafından düzenlenmektedir. Wimbledon, Avustralya Açık,Fransa Açık (Roland Garros) ve Amerika Açık ile beraber 4 büyük Grand Slam tenis turnuvasından birisidir. Wimbledon, çim kortta oynanan tek grand slam turnuvasıdır.

Turnuvada her yıl 54.250 tenis topu kullanılıyor ve öncesinde sabit 20 oC sıcaklıkta muhafaza ediliyor. Oyunlardan sonra kullanılmış toplar, kutusu yaklaşık 3 Sterlin’den satışa çıkartılıyor ve elde edilen gelir okullardaki tenis programlarına yönlendiriliyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.