2024 TV Sahur ve İftar Programı saat kaçta başlıyor

2024 TV Sahur ve İftar Programı saat kaçta başlıyor
Televizyonda yayınlanacak İftar ve Sahur Programlarını kimler sunuyor ve saat kaçta başlıyor konusunda bilgiler vereceğiz. ATV, TRT 1, Kanal D, Fox, Show TV, Star TV, Kanal 7 İftar ve Sahur Programları saat kaçta başlıyor?

Her yıl Ramazan ayında yaptığı programlarla ekranlara gelen Nihat Hatipoğlu bu sene de ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

ATV İFTAR ve SAHUR PROGRAMI

  • 19:05 Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar
  • 02:45 Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur

KANAL D İFTAR ve SAHUR PROGRAMI

Kanal D'de bu yıl iftar programı yayınlanmazken, sahurda Fatih Çıtlak Hoca, sohbetleri izleyenlerin karşısında olacak. Ramazan ayı boyunca saat 02.45'de "Mehmet Fatih Çıtlak ile Sahur Vakti Programı" Kanal D ekranlarında yerini alırken, program yaklaşık 2 saat sürecek.

TRT 1 İFTAR ve SAHUR PROGRAMI

TRT 1'de bu yıl hem iftar hem de sahur programı yer alacak. Bekir Develi'nin sunumuyla ekranlara gelecek olan iftar programı Ramazan Sevinci saat 18.15'de yayınlanırken, Sahur Bereketi programı yine Dursun Ali Erzincanlı'nın sunumuyla saat 04.15'de TRT1 ekranlarında olacak.

STAR TV İFTAR ve SAHUR PROGRAMI

Star TV'de iftar programı bulunmazken, gece saat 04.00'da Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi programı ekranlarda olacak. 2 saat devam eden program, İstanbul'da imsak vaktinin girmesiyle sona erecek.

NOW TV İFTAR ve SAHUR PROGRAMI

Fox TV'de iftar programı bulunmazken, gece saat 04.00'de Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri programı ekranlarda olacak. 2 saat devam eden program, İstanbul'da imsak vaktinin girmesiyle sona erecek.

KANAL 7 İFTAR ve SAHUR PROGRAMI

Kanal 7'de iftar programı saat 18.50 de başlayacak. Programı emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan Hoca sunacak. Sahurda ise 03.00'te Mustafa Karataş ile Sahur Vakti programı Kanal 7 ekranlarında izleyicilerin karşısında olacak. Yaklaşık 3 saat süren programda izleyenlerin soruları yanıtlanacak.

2
0
2
0
2
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.