Turizm faaliyetleri insanlar arasındaki etkileşimi nasıl sağlar

Turizm faaliyetleri insanlar arasındaki etkileşimi nasıl sağlar
Turizm faaliyetleri insanlar arasındaki etkileşimi nasıl sağlar bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Turizm faaliyetleri, insanların öncelikli olarak bir başka yeri gezip görmesi, tanıyıp yakından incelemesi anlamına gelmektedir. Turizm faaliyetleri, farklı kültür ve sosyal dokuların tanınmasında etkili olmaktadır. Bu da insani ilişkilerin gelişmesinde ve beşeri ilişkilerin kurulmasında etkili olmaktadır.

Turizm faaliyetleri insanlar arasındaki etkileşimi de sağlar. Çünkü farklı kültürlerin alışveriş halinde olması insanların ufuklarını genişletir. Farklı dünya görüşlerinin yaşanılarak görülmesi ve tanınması insanların hoşgörülü, saygılı ve adil olmasında da etkili olur. Bu nedenle turizm faaliyetlerine yatırım yapılmalı, turizmin geliştirilmesi için devlet kaynak bulmalı ve ayırmalıdır. Böylece sosyal ilişkiler geliştirilmiş ve korunmuş olur.

Kaynak:Eğitim Sistem

13
14
256
802
46
33
141
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.