Öğretmenler MEBBİS’de hangi işlemleri yapabiliyor

Öğretmenler MEBBİS’de hangi işlemleri yapabiliyor
mebbis.meb.gov.tr adresi ile öğretmenler Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) sayfasına ulaşabiliyor. Online sisteme kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılıyor. İşte MEBBİS giriş sayfası...

Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri MEBBİS üzerinden öğretmen girişi modülü ile öğretmenler, müdürler, idari personel, öğrenciler ve veliler işlem yapabiliyor. MEBBİS ile e-yatırım işlemleri, personel işlemler, halk eğitim işlemleri, e-okul, e-taşınır, açık öğretim kurumları işlemleri, e-akademi işlemleri, e-yurt işlemleri, e-burs işlemleri, evrak işlemleri gerçekleştirilebiliyor. İşte MEBBİS giriş ekranı…

MEBBİS’E GİRİŞ NASIL YAPILIR?

mebbis.meb.gov.tr adresini tarayıcınızın adres çubuğu alanına yazın ya da aşağıdaki linkten direkt MEBBİS giriş sayfasına geçiş yapın. Şifre ve kullanıcı adınızı girin. Eğer şifreniz yoksa önce talep formu doldurmanız gerekir.

MEBBİS GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS MODÜLLERİ

– Devlet Kurumları Modülü
– Denetim Planlama Modülü
– Kitap Seçim Modülü
– Sosyal Tesisler Modülü
– Kurum Standartları Modülü
– MEİS Modülü

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.