NBA'deki oynayan basketbolcuların yüzde kaçı jübilelerinden sonra 5 yıl içerisinde iflas etmektedir 

NBA'deki oynayan basketbolcuların yüzde kaçı jübilelerinden sonra 5 yıl içerisinde iflas etmektedir 
2009'da Sport Illustradted'in yaptığı araştırmaya göre NBA'deki oynayan basketbolcuların yüzde kaçı jübilelerinden sonra 5 yıl içerisinde iflas etmektedir  sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : 2009'da Sport Illustradted'in yaptığı araştırmaya göre NBA'deki oynayan basketbolcuların yüzde kaçı jübilelerinden sonra 5 yıl içerisinde iflas etmektedir 

A- 15
B- 30
C- 45
D- 60

Doğru Cevap: 60

Sports Illustrated makalesinde, % 78'i Ulusal Futbol Federasyonu (NFL) oyuncuları ya olan iflas veya emeklilik iki yıl tahminen % 60 içinde mali stres altındadır National Basketball Association (NBA) oyuncuları beş yıl sonra içinde iflas onların spor bırakarak. Aslen deyimi bir temsilcisi tarafından serbest bırakıldı "NBA oyuncuları% 60 kendi spor ayrıldıktan sonra beş yıl içinde iflas" NBA Oyuncuları Derneği 2008 A Fortune Ancak dergi yazısı devletlerden bir çalışma kağıdı o Ekonomik Ulusal Bürosu Araştırma iki yıl sonra iflas NFL oyuncuların yüzdesi 12 yıl sonra% 15,7 tırmanma, çok daha küçük% 1,9 olduğunu gördük.

Kaynak:Eğitim Sistem

22
1
0
0
0
1
26
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum