Mel Blanc Bugs Bunny'yı seslendirirken bir taraftan da hangisini kemirmiştir 

Mel Blanc Bugs Bunny'yı seslendirirken bir taraftan da hangisini kemirmiştir 
1940'dan 1989'a kadar Bugs Bunny'nin sesi olan Mel Blanc Bugs Bunny'yı seslendirirken bir taraftan da hangisini kemirmiştir  sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : 1940'dan 1989'a kadar Bugs Bunny'nin sesi olan Mel Blanc Bugs Bunny'yı seslendirirken bir taraftan da hangisini kemirmiştir 

A- Havuç
B- Ağaç dalı
C- Galeta
D- Baston şeker

Doğru Cevap: Havuç

Melvin Jerome "MelBlanc (30 Mayıs 1908 – 10 Temmuz 1989) , Amerikalı animatör, komedyen, oyuncu ve yapımcı.  Hanna-Barbera ve Warner Bros firmaları için çalışmıştır.

Hollywood'un altın çağında animasyon ses çalışması 

Aralık 1936'da Mel Blanc katıldı Leon Schlesinger Productions için tiyatro karikatür şort üretiyordu, Warner Bros sesçi sonra regülatör Kahverengi karikatür seslerin sorumlu konulmuştur ve Carl engelliyorlar müzik yönetmeni oldu, Kahverengi animasyon yöneticilerine Blanc tanıtıldı Tex Avery , Bob Clampett , Friz Freleng ve seslerini seven Frank Tashlin . Blanc'ın üzerinde çalıştığı ilk çizgi, sarhoş bir boğa sesi olarak Picador Porky (1937) idi. Kısa süre sonra Joe Dougherty'yi Porky Pig'in sesi olarak değiştirdiğinde ilk rolünü aldı .Daffy Duck'ın ilk çıkışını yapan Porky's Duck Hunt da Blanc tarafından seslendirildi.
Daha sonra Blanc, Warner Bros. için çok çeşitli "Looney Tunes" karakterlerini seslendirerek çok önemli bir vokal sanatçısı oldu. Blanc'ın A Wild Hare'de (1940) ilk çıkışını yaptığı Bugs Bunny, sık sık havuç yemekle tanınıyordu (özellikle “catch, naber doktor?” Derken). Bu sesi animasyonlu sesle takip etmek için Blanc, bir havuçta ısırır ve daha sonra hızla bir tükürük tükürür . Sık sık tekrarlanan bir hikaye, Blanc'ın Blanc'ın reddettiği havuçlara alerjisi olduğudur. 

Kaynak:Eğitim Sistem

3
0
0
0
2
3
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.