Kullandığımız ürünlerin hepsi ülkemizde mi üretilmektedir

Kullandığımız ürünlerin hepsi ülkemizde mi üretilmektedir
Kullandığımız ürünlerin hepsi ülkemizde mi üretilmektedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Günlük hayatımızda kullandığımız ürünler, ihtiyaçlarımızın karşılanması için gerekli olan ürünlerdir. Bu ürünler gıda, sağlık, eğitim gibi farklı alanlarda ihtiyaç duyduğumuz ürünler olarak ülkemizde ve farklı ülkelerde üretilmektedir. Bir takım sarf malzemeleri başka ülkelerden ithal edilmektedir.

Kullandığımız ürünlerin hepsi ülkemizde üretilmemektedir. Bunun nedeni ülkemizde bazı ürünlerin üretilmesinin maliyetli olması, bazı kaynakların ülkemizde bulunmaması gibi durumlardır. Bu nedenle kullandığımız her ürün yerli üretim ürünü değildir. Ürünlerin ithal malzeme olması iç piyasada rekabetin artması ve ticaretin gelişmesi gibi olumlu etkilere de sahiptir. Bu nedenle ekonominin gelişmesi ve kalkınması için ithalat ve ihracat gereklidir.

Kaynak:Eğitim Sistem

11
124
11
7
79
3
45
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.