Kimin müzik öğretmeni onun şarkı söyleme tarzını beğenmediğini için ona C notu vermiştir

Kimin müzik öğretmeni onun şarkı söyleme tarzını beğenmediğini için ona C notu vermiştir
Kimin 8. sınıftaki müzik öğretmeni onun şarkı söyleme tarzını beğenmediğini şarkı söylemeye yeteneği olmadığını söylemiş ve ona C notu vermiştir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Kimin 8. sınıftaki müzik öğretmeni onun şarkı söyleme tarzını beğenmediğini şarkı söylemeye yeteneği olmadığını söylemiş ve ona C notu vermiştir

A- Elvin Presley
B- John Lennon
C- Michela Jackson
D- Frank Sinatra

Doğru Cevap: Elvin Presley

Elvis Aaron Presley (8 Ocak 1935 - 16 Ağustos 1977) da basitçe olarak bilinen Elvis , Amerikalı şarkıcı ve aktör. Olarak kabul edilen en önemli kültürel simgelerinden biri 20. yüzyılın, sık sık "olarak adlandırılır Rock and Roll Kralı basitçe" veya "Kral".
Kasım 1948 yılında, aile taşındı Memphis, Tennessee . Yaklaşık bir yıl boyunca ikamet sonra evleri rooming , onlar bir iki odalı bir daire verildi toplu konut Lauderdale Mahkemeleri olarak bilinen kompleks. Kayıtlı LC Humes Lisesi , Presley sekizinci sınıfta müzikte yalnızca C aldı. Onun müzik öğretmeni o şarkı için bir yetenek olduğunu söyledim, o ertesi gün gitarıyla getirdi ve aksi ispat amacıyla, "Them to Soğuk Buzlu Parmaklar Kapalı Keep Me", bir son vuruş seslendirdi. Bir sınıf arkadaşı daha sonra öğretmen "Elvis diye şan Onun gibileri takdir etmedi söyledi doğru zaman olduğunu kabul" hatırlattı. Genelde çok açıkça gerçekleştirmek için utangaç edildi ve bazen edildi zorbalık bir "ana kuzusu" olarak gören sınıf arkadaşları tarafından. 1950 yılında vesayet altında düzenli gitar uygulamaya başladı Lee Denson , iki buçuk yaş büyük bir komşu. Bunlar ve diğer üç erkek-olmak üzere iki rockabilly gelecekte öncülerinden kardeşler Dorsey ve Johnny Burnette Mahkemeleri etrafında sıkça oynanan gevşek bir müzikal kolektif -formed. Eylül Yani, o Loew Devlet Tiyatrosu'nda bir Usher olarak çalışmaya başladı.

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
0
0
0
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.