İngiltere'deki bir vahşi yaşam merkezinde Billy, Env, Tyson, Jade ve Elsie asındaki beş papağan birlikte hangisini yaptığı için birbirlerinden ayrılıp parkın farklı yerlerine taşınmışlardır

İngiltere'deki bir vahşi yaşam merkezinde Billy, Env, Tyson, Jade ve Elsie asındaki beş papağan birlikte hangisini yaptığı için birbirlerinden ayrılıp parkın farklı yerlerine taşınmışlardır
İngiltere'deki bir vahşi yaşam merkezinde Billy, Env, Tyson, Jade ve Elsie asındaki beş papağan birlikte hangisini yaptığı için birbirlerinden ayrılıp parkın farklı yerlerine taşınmışlardır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : İngiltere'deki bir vahşi yaşam merkezinde Billy, Env, Tyson, Jade ve Elsie asındaki beş papağan birlikte hangisini yaptığı için birbirlerinden ayrılıp parkın farklı yerlerine taşınmışlardır 

A- Ziyaretçilere küfretmek
B- Sürekli aynı şarkıyı söylemek
C- Ziyaretçilere taş atmak
D- Yüksek desibelle ıslık çalmak

Doğru Cevap: Ziyaretçilere küfretmek

Küfür etmekten keyif alıyorlar

Hiçbir ziyaretçinin papağanları şikayet etmediğini belirten Nichols, çoğu ziyaretçinin de olayı komik bulduğunu dile getirdi. Nichols papağanlara ilişkin, "Papağanların çoğu açık alanda ağzını dahi açmıyor ama bu beş papağan küfür etmekten resmen büyük keyif alıyorlar" şeklinde konuştu. Nichols açıklamasında, "Bir papağan 's*r git' dediğinde insanlar bununla eğleniyor" dedi.

Çocukları korumak için taşıdılar

Beş papağanı da birbirlerini küfür etmeye teşvik etmemeleri için parkın farklı yerlerine taşıdıklarını söyleyen Nichols, çocukları papağanlardan korumak istedikleri gerekçesiyle böyle bir karar aldıklarını dile getirdi.

Koronavirüs salgını sırasında Birleşik Krallık'taki bazı insanlar, evden çalışmak zorunda kaldıkları için ciyaklamalarına sinirlendikleri evcil papağanlarını koruma merkezlerine teslim etti.

1
0
0
0
0
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.