Hangi çizgi film karakteri beyaz eldiven giymez

Hangi çizgi film karakteri beyaz eldiven giymez
Hangi çizgi film karakteri beyaz eldiven giymez sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Hangi çizgi film karakteri beyaz eldiven giymez

A- Sylvester
B- Bugs Bunny
C- Woody Woodpocker
D- Mickey Mouse

Doğru Cevap: Sylvester

Miki Fare, 1928'de Walt Disney tarafından yaratılmış ve seslendirilmiş karikatürlü karakteridir. The Walt Disney Company'nin sembolü haline gelmiştir ve doğum günü Steamboat Willie'deki ilk performansı olan 18 Kasım 1928 olarak kullanılır
Bugs Bunny, Warner Bros'ta bir çizgi film karakteri.İlk olarak 1938 yılında Ben (Bugs) Hardaway tarafından yaratılmıştır. İlk Filmi Porky Tavşan Avında'dır. O zamanlar adı Bugs Bunny değil, Happy Rabbit (Mutlu Tavşan)'dı. 
II. Dünya Savaşının ardından Life With Feathers animasyon filmi olarak Amerika'da gösterime girdi. Yaratıcısı Warner Bros'tan Friz Freeleng’tir. 1945'ten 1947'ye kadar filmlerinde yalnızken 1947’de Bob Clampett'in Tweety'si ile birlikte maceralarına başladı. En çok sevilen serilerinide bu başına olmadık iş açan sarı kanarya ile yaptı. Friz Freeleng bu filmiyle Warner Brothers'ten animasyon dalında Oscar kazandı.

5
5
4
5
4
13
141
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum