Bursa Şehir Hastanesi Laboratuvar Sonuçları

Bursa Şehir Hastanesi Laboratuvar Sonuçları
Bursa Şehir Hastanesi Laboratuvar tahlil sonuçlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bursa Şehir Hastanesi, Sağlık Bakanlığı ve Rönesans Sağlık Yatırım tarafından, Kamu Özel İşbirliği modeli ile Temmuz 2019'da hizmete açılmıştır.

745.000 marsa ve 470.000 m2 toplam inşaat alanına kurulmuş olan, 1.355 yatak kapasiteli Bursa Şehir Hastanesi’nin; Bursa ve çevre illerine dünya standartlarında sağlık hizmeti sunması planlanmaktadır. Ortak bir çekirdek yapı etrafında konumlandırılan dört kule ve ek bina yapılarında kurulmuş olan kampüste aşağıdaki hastaneler bulunmaktadır;

  • Genel Hastane
  • Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi
  • Onkoloji Hastanesi
  • Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi
  • Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri (YGAP) Hastanesi 
  • Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Hastanesi

Bursa Şehir Hastanesi ana hastane binasına yerleştirilmiş olan, dünyanın en gelişmiş teknolojisine sahip 859 sismik izolatör; olası bir deprem sırasında ve sonrasında tüm operasyonel faaliyetlerin depremden etkilenmeden sürdürülmesini mümkün kılmaktadır.

Leed Gold standartlarına uygun olarak tasarlanan hastane, Çevreye Duyarlı Yapı Sertifikası olan "LEED Gold Sertifikası"na sahiptir.

Adres: T.C. Sağlık Bakanlığı Bursa Şehir Hastanesi Doğanköy Mahallesi, 16110 Nilüfer/BURSA
Tel      : +90.224 975 00 00

Tahlil sonuçları ulaşmak için tıklayınız

Hastaneden randevu almak için tıklayınız 

Doktor çalışma programı için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

5
1
0
0
0
2
7
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.