Aras kargo kaç günde gelir

Aras kargo kaç günde gelir
Aras kargo kaç günde gelir ve kaç günde kargo teslim eder sorusunu neredeyse her gün birçok platformda görmekteyiz.

Gönderinizi 0-600 km arası mesafeler için 1 günde, 600 km ve üstü olan mesafelere ise 2 gün içinde teslim etmektedir. Operasyonel olarak standart hizmet alanları dışında kalan, haftanın belirli günlerinde teslimat yapılan mevkii ya da yerleşim birimleri mobil alan olarak tanımlanmaktadır. Bu kapsamda mobil alanlara teslim süreleri farklılık gösterebilmektedir. Mobil alan listesini görmek için tıklayınız.

Hava taşımacılığı olan illerimizde Aras Uçak hizmetimizi tercih ederek gönderilerinizin 2 günlük mesafelere 1 günde ulaştırılmasını sağlayabilirsiniz. Bilgiyi şubelerimizden yada 4442552 numaralı Çağrı Merkezinden alabilirsiniz.

Teslim süresi 24 saati aşmayan illerde, ertesi sabah saat 10:00' a kadar teslimatının sağlanmasını istediğiniz 20 Kg/desi ‘ye kadar olan kargolarınız için, Aras Günaydın hizmetimizden faydalanabilirsiniz. 

Kargo takip sayfası için tıklayınız

1
1
0
0
2
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.