1. Napolyon Bonapart'a ait antika yatağın kendisine dar geleceğini isteyen kimdir

1. Napolyon Bonapart'a ait antika yatağın kendisine dar geleceğini isteyen kimdir
2010'da satın aldığı 1. Napolyon Bonapart'a ait antika yatağın kendisine dar geleceği gerekçesiyle genişletilmesini isteyen kimdir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : 2010'da satın aldığı 1. Napolyon Bonapart'a ait antika yatağın kendisine dar geleceği gerekçesiyle genişletilmesini isteyen kimdir 

A- George W. Bush
B- Donald Trump
C- Kim Jong-Un
D- Silvio Berlusconi

Doğru Cevap: Silvio Berlusconi

Silvio Berlusconi, (d. 29 Eylül 1936, Milano, İtalya), İtalya eski başbakanı, siyasetçi. 1994 İtalya genel seçimleri öncesinde kurulan Forza İtalya politik hareketinin başkanlığını yaptı. 1994 yılında kısa bir süre (9 ay) başbakanlık yapmıştır. 2001'de tekrar görevi devraldı ve kurduğu ikinci Berlusconi hükümeti, İtalyan cumhuriyeti tarihindeki en uzun süreli hükûmet oldu. 20 Nisan 2005'te, yerel seçimlerdeki başarısızlıklar ve kabine içi anlaşmazlıklar nedeniyle görevden çekileceğini açıklamış, ancak 23 Nisan'da eskisinden çok farklı olmayan bir kabine ile tekrar başbakanlığa geçmiştir.

Berlusconi, Napolyon'un yatağını satın aldı

İtalya'nın 73 yaşındaki renkli Başbakanı Silvio Berlusconi, Fransızların ünlü diktatörü Napolyon Bonapart'ın yatak takımını satın aldı. Roma'nın en ünlü antikacısı Annamaria Quattrini'nin tavsiyesi üzerine alınan takımda bir yatağın yanı sıra, markiz ve kartal başıyla süslenmiş yatak başları bulunuyor. Yatağı satan ünlü antikacı Annamaria Quattrini, fiyat hakkında bilgi vermedi ancak sadece "paha biçilmez" demekle yetindi. Quattrini, Berlusconi'nin yatağı Roma dışındaki villasının yatak odasına yerleştireceğini söyledi.

 

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.