Zengin Kız Fakir Oğlan Dizisi Reytingleri

Zengin Kız Fakir Oğlan Dizisi Reytingleri
Bu yazımıda FOX TV'de yayınlanan Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinin tüm bölümlerine ait reytingleri bulacaksınız.

NOT: Zengin Kız Fakir Oğlan'ın Fox TV macerası kısa sürdü. İstediği reytingi alamayan dizi 6. Bölümde final yaptı. Bakalım bundan sonra hangi TVde yayınlanacak.

6. Bölüm Reytingleri : 

Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2015 Cuma Başlama saati: 21:00 Bitiş Saati : 23:22

Total Grubu : Kralık Aşk Total'de 5. oldu. 2,15 reyting alan dizi 7,04 share aldı.

A-B Grubu : Dizi A-B grubunda ise 11. oldu. 1,70 reyting alan dizi 5,61 share aldı.

ABC1 Grubu : Dizi ABC1 grubunda ise 12. oldu. 1,60 reyting alan dizi 5,12 share aldı.

5. Bölüm Reytingleri : 

Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2015 Cuma Başlama saati: 20:58 Bitiş Saati : 23:28

Total Grubu : Kralık Aşk Total'de 6. oldu. 2,15 reyting alan dizi 7,51 share aldı.

A-B Grubu : Dizi A-B grubunda ise 5. oldu. 1,99 reyting alan dizi 7,66 share aldı.

ABC1 Grubu : Dizi ABC1 grubunda ise 7. oldu. 1,97 reyting alan dizi 6,91 share aldı.

4. Bölüm Reytingleri : 

Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2015 Cuma Başlama saati: 20:58 Bitiş Saati : 23:36

Total Grubu : Kralık Aşk Total'de 6. oldu. 2,10 reyting alan dizi 7,62 share aldı.

A-B Grubu : Dizi A-B grubunda ise 6. oldu. 1,65 reyting alan dizi 6,39 share aldı.

ABC1 Grubu : Dizi ABC1 grubunda ise 6. oldu. 1,65 reyting alan dizi 6,93 share aldı.

3. Bölüm Reytingleri : 

Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2015 Cuma Başlama saati: 21:00 Bitiş Saati : 23:29

Total Grubu : Kralık Aşk Total'de 4. oldu. 2,09 reyting alan dizi 7,49 share aldı.

A-B Grubu : Dizi A-B grubunda ise 5. oldu. 1,69 reyting alan dizi 6,62 share aldı.

ABC1 Grubu : Dizi ABC1 grubunda ise 4. oldu. 2,18 reyting alan dizi 7,97 share aldı.

2. Bölüm Reytingleri : 

Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2015 Cuma Başlama saati: 20:58 Bitiş Saati : 23:28

Total Grubu : Kralık Aşk Total'de 4. oldu. 2,10 reyting alan dizi 7,62 share aldı.

A-B Grubu : Dizi A-B grubunda ise 5. oldu. 1,75 reyting alan dizi 10,44 share aldı.

ABC1 Grubu : Dizi ABC1 grubunda ise 4. oldu. 2,06 reyting alan dizi 7,96 share aldı.

1. Bölüm Reytingleri : 

Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2015 Cuma Başlama saati: 21:00  Bitiş Saati : 23:19

Total Grubu : Kralık Aşk Total'de 6. oldu. 2,05 reyting alan dizi 7,66 share aldı.

A-B Grubu : Dizi A-B grubunda ise 11. oldu. 1,35 reyting alan dizi 5,85 share aldı.

ABC1 Grubu : Dizi ABC1 grubunda ise 11. oldu. 1,60 reyting alan dizi 6,45 share aldı.

Dizinin Konusu Oyuncuları Fragmanları

Yapımcılığını MinT Prodüksiyon’un üstlendiği, başrollerinde Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Ufuk Özkan, Ecem Özkaya, Mahir İpek, Şeyla Halis, Kemal Kuruçay ve Gözde Okur’un olduğu Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölümleriyle bu yazın en sevilen dizilerinden biri olacak. 
 
Son derece varlıklı olan Kemal Bey’in küçük kızı Biricik’in beceriksiz, hatta aptal gibi görünen bir adamı koluna takıp, “evleneceğim adam” diye eve getirmesiyle başlayan hikaye Kemal Bey’in bu adamdan kurtulmanın yollarını aramasıyla oldukça eğlenceli bir hal alır. Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölümleriyle bu yaz FOX’ta!

Nurhan -Ufuk Özkan

Bankacı, açıköğretim mezunu, tutumlu, detaycı, prensip sahibi, doğrucu ve aşırı talihsiz. Saf, iyi niyetli, iyiliği sayesinde bütün talihsizliklerine rağmen, bütün zorlukları aşmasını biliyor. Politik olması gerektiğinde olamıyor. Çalışkan ve sevgi dolu, Biriciğe sırılsıklam aşık. Zamanımızda pek görülmeyen bir uslanmaz romantiktir. Belki de Biricik’e çekici gelen tarafı budur… Deliler gibi sevdiği Biricik’le olan evliliklerinden bir de, Mahmut Kemal adında minik bir oğulları var.

Biricik-Ecem Özkaya

Evin küçük ve mütevazı kızı Biricik işletme okumuş, çevreye ve toplumsal olaylara duyarlı güzel bir kızdır. Daha önce hiç para sıkıntısı yaşamadığından Nurhan ile ufak sorunlar yaşar ancak bu aşklarını hiç etkilemez. Ablası Rüyam’ın tam zıttıdır. Kariyer merakı olmayan, hırs peşinde koşan insanlardan sıtkı sıyrılmış, maneviyatı ve duygu tarafıyla daha fazla ilgili bir insan. Onun için hayat paradan ibaret değildir ve Nurhan’ıda bu yüzden sevmiştir. Çünkü etrafındaki kimsenin değer yargılarına benzemiyordur Nurhan’ın ki… Nurhan’la olan evliliklerinden, Mahmut Kemal adında minik bir oğlu vardır

Kemal - Hüseyin Avni Danyal

İnşaat sektöründe faliyetleri olan Kemal, oldukça varlıklı bir adam. Kızlarına çok düşkün ve otoriter. İkinci kuşak zengin, eğitimli ve kültürlü bir tip. Takıntılı, kuralcı, dakik, belli saatlerde yemeğe oturmak zorundalar örneğin… Haddini bilmezlere dayanamıyor. Laubaliliği sevmiyor. Başlarda sakar ve fakir olan damadı Nurhan’ı kızı Biricik’e hiç yakıştıramasa da, sonrasında Nurhan’ı çok sevmeye başlıyor. Ancak Nurhan yüzünden, Kemal’in başı beladan hiç kurtulmuyor!

Serpil -Ayda Aksel

Serpil, sürekli tekrar ettiği gibi “ her şeyi akışına bırakan” bir kadın. Kemal’in eşi, Biricik ve Rüyam’ın annesi… Hayvanlara, bitkilere , hormonsuz ve ekolojik ürünlere ilgisi çok yoğun. Her şeyi doğal istiyor. Kendini hayır ve cemiyet işlerine vermiş. Hayır dernekleri üyesi. Vicdanlı dengeleyici, her şeyi idare edici. Ama fildişi kulesinde yaşıyor, dünyadan ve hayatın gerçeklerinden habersiz… Polyanna gibi bir tablo çiziyor çoğu kez… Mutluluk içimizde, diyen bir tip. Evin katalizörü, tampon bölgesi, bütün çatışmalarda arabulucu ve sığınak

Sarp -Mahir İpek

Çapkın, yalancı, ukala, kibirli, küstah, herkesi horgören biri Sarp...En büyük amacı Kemal’in şirketinin başına geçmek. Rüyam’la evlenmesinin büyük bir sebebi de bu. Başkalarının başarılarını hemen sahiplenen, aferini hep kendine alan, her türlü ortamı bilen, kadınların gönlünü almayı bilen biri… Şirketleri zor durumda bu yüzden bu krizden Rüyam ve Kemal beyi çıkış anahtarı olarak görüyor. Göz kırpar gibi yalan söyleyebiliyor

Rüyam -Gözde Okur

Tam bir burjuva kızı, bütün trendleri takip ediyor ve karşısındakinin kişiliğinden önce sahip olduklarına bakıyor. Hiç bir konuda kız kardeşiyle anlaşamıyor. Tabii ki erkek seçiminde de. Hemen her şeyden çabuk sıkılan biri. Aldığı bir şeyden ya da başladığı bir işten hemen sıkılıyor maymun iştahlı. Açılan her sosyetik mekanın favori müşterisi. Akşamları dışarı çıkmaya bayılır. Her moda olan kursa katılır, içeriğinin ne olduğu önemli değildir… Tamamladığı görülmemiştir… Tam bir trend kadını. Aile içinde, akıldan yeğ denilebilecek kadar saf olması ile ünlüdür.

Şükrü - Kemal Kuruçay

Evin bahçıvanı, Meryem’in kocası. Yırtmaya takık. Paraya çok düşkün, yanında çalıştığı adamın serveti ile övünüyor. Kraldan çok kralcı… Damatları bahşiş veren ve vermeyen diye ayırıyor. Zengin aile içinde en sevdiği kişi Sarp. Şükrü Sarp’ın da en büyük yardımcısı. Aile içindeki tüm sırları Sarp’a yetiştirmesi ve karşılığında yüklü bir miktarda bahşiş alması ile ünlüdür

Meryem- Şeyla Halis

Evin hizmetlisi, kocası Şükrü ile birlikte evin müştemilatında yaşıyorlar. Meryem, kocası Şükrü’nün aksine ahlaklı bir kadın. Genelde Şükrü’nün arkasını toparlamak ile geçiyor ömrü. Şükrü ile olan evliliğinden JR. Kemal adında bir oğlu var.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.