Yaban TV uydu frekansı 2014, Yaban TV frekansı 2014 ayarları

Yaban TV uydu frekansı 2014, Yaban TV frekansı 2014 ayarları
Bir belgesel ve spor kanalı olan Yaban TV, 27 aralık 2006 tarihinde İstanbul’da kurulmuştur. Kanal saat başlarında spor programlarına yer vermektedir.

Yaban TV’ye Ufuk Güldemir tarafından hayat verilmiştir. 10 Haziran 2007 tarihinde Ufuk Güldemir’in vefat etmesinin ardından kanalı Melih Meriç satın almıştır. Kanal; TÜRKSAT 4A, Tivibu, Teledünya ve D-Smart’tan izlenebilir.

Yaban TV yayın hayatına başladığından bu yana “Türkiye’nin ilk Avcılık ve Balıkçılık Kanalı Doğa Deniz Macera ” sloganıyla yayın yapmaktadır.

Kanalın merkezi İstanbul’un Seyrantepe ilçesinde yer almaktadır.

Avcılık ve doğa ile ilgilenenlerin severek takip ettiği Yaban TV aslında hiç de az sayılmayacak bir kitleye hitap etmektedir. Kanalda avcılığın inceliklerinin yanı sıra ülkemizdeki koşullar, doğal hayatın şartları av hayvanlarının özellikleri gibi konularda işenmiş programlara da yer verilmektedir. Yaban TV ülkemizdeki belgesel kanalları açığını kapatan nadir televizyon kanallarından bir tanesidir.

Yaban TV Türksat 4A Yeni Frekans Ayarları

Türksat 4A uydusundan YABAN TV'yi izleyebilmek için aşağıdaki ayarları yapınız:
 
UYDU : TÜRKSAT 4A
Frekans : 11855,
Polarizasyon : V (Dikey)
Sembol Oranı : 30.000
FEC : 3/4

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
3 Yorum