Türkiye’nin AB’ye üyeliğinin ülkemize ve AB’ye neler kazandıracak

Türkiye’nin AB’ye üyeliğinin ülkemize ve AB’ye neler kazandıracak
Türkiye’nin AB’ye üyeliğinin ülkemize ve AB’ye neler kazandıracağını düşünüyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Avrupa Birliği, Türkiye’nin üye olmadığı, üye olmak için müzakereler gerçekleştirdiği siyasi, sosyal, ekonomik fonlar alarak kalkınma ve gelişme sağladığı bir birlik olarak bilinmektedir. Avrupa’da sanayi, enerji, üretim, ekonomik kalkınma maksadıyla kurulduktan sonra dini ve siyasi bir yapıya bürünmüştür.

Türkiye’nin AB’ye üyeliği, AB’ye kalkınma, gelişme, istihdam alanları, genç nüfus, dinamik nüfus kazandıracaktır. Kültürel ve sosyal zenginlikler de artacaktır. AB’ye Türkiye’nin üye olması Türkiye’ye yeni ekonomik, sosyal, siyasal kaynaklar sağlayacak gelişme yönünde olumlu ve büyük bir adım atmasına yardımcı olacaktır. Ekonomik ve endüstriyel kalkınma hızla gelişebilecektir. Türkiye bunun mücadelesini vermektedir.

10
0
2
0
2
3
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.