Ninja Warrior Türkiye Başvuru Yap - Ninja Warrior Türkiye seçme yerleri ve tarihleri

Ninja Warrior Türkiye Başvuru Yap - Ninja Warrior Türkiye seçme yerleri ve tarihleri
Ninja Warrior Türkiye seçme yerleri ve tarihleri - Nasıl başvuru yaparım?

Acun Ilıcalı’nın en yeni yarışma programı 17 Eylül 2014 tarihinde TV8 kanalında yayınlanmaya başlayacak. Yeni programın ismi Amerikan Ninja Warrior. Daha çok güç ve çeviklik isteyen bu yarışma programında zekanız ile gücünüzü en uygun şekilde kullanmanız gerekiyor.

Amerikan Ninja Warrior nedir?

Amerikan Ninja Warrior programı aynı Yetenek Sizsiniz yarışması gibi Amerika’dan ithal edilen bir yarışma programıdır. Yetenek Sizsiniz yarışması da orijinali Got Talent olan programın Türkiye’ye uyarlanmış versiyonudur. American Ninja Warrior isimli televizyon programı da Türkiye’ye uyarlanıyor. 12 Aralık 2009 tarihinde Amerika’da yayın hayatına başlayan bu program şu an 6.sezonuna başladı. Türkiye de 2014-2015 itibari ile ilk sezonu 17 Eylül 2014 Çarşamba günü başlıyor.

Bu programda hangi oyunlar oynanacak?

Kayarak zıplama
Örümcek tırmanış
Kargo tırmanış
Domino tepesi
Çerçeve
Salıncak zıplama
Halka
Merdiven
Şeytan adımlar

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
2
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.