Geçmişte popüler olup günümüzde popülerliğini yitiren müzik, film

Geçmişte popüler olup günümüzde popülerliğini yitiren müzik, film
Geçmişte popüler olup günümüzde popülerliğini yitiren müzik, filmlerden örnekleri yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Geçmişte birçok insanın dilinden düşmeyen ve hiçbir zaman unutamadıkları film, müzik, sinema oyun ve karakterleri bulunmaktadır. Bunlar kiminin çocukluğunda, kiminin gençliğinde, kiminin de ihtiyarlığında ortaya çıkmıştır. Günümüzde de bu alanda oldukça fazla örnek bulunmaktadır.

Geçmişte popüler olup günümüzde popülerliğini yitiren müzik, film ve benzeri unsurlar, Kaptan Mağara Adamı, Tom ve Jerry, Seksenler müzikleri, doksanlar müzikleri, Yıldız Savaşları, Yeşilçam filmleri gibi eserlerdir. Bu eserler günümüzde merak edilse de artık eskisi kadar popüler değildir. Eskide kalan önemli ve güzel hatıralar olarak değerlendirilmektedir. Bu eserlere yine de sahip çıkılması gerekir.

350
160
45
47
46
45
352
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.