Biçimlendirici değerlendirmeye yönelik ilkokul türkçe dersi yeni etkinlik örnekleri yayımlandı

Biçimlendirici değerlendirmeye yönelik ilkokul türkçe dersi yeni etkinlik örnekleri yayımlandı
09/09/2023 tarihli ve 32304 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan "Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği"ne istinaden öğrencilerin akademik ve sosyal gelişiminin takibi, gelişim düzeylerinin izlenmesi ve süreç odaklı değerlendirme yaklaşım

09/09/2023 tarihli ve 32304 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan "Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği"ne istinaden öğrencilerin akademik ve sosyal gelişiminin takibi, gelişim düzeylerinin izlenmesi ve süreç odaklı değerlendirme yaklaşımına yönelik biçimlendirici değerlendirme etkinlik örnekleri ve ölçme araçları hazırlandı.

Genel Müdürlüğün tarafından daha önce yayımlanan etkinliklere ek olarak ilkokul Türkçe dersi kapsamında süreç odaklı ve oyun temelli yeni etkinlikler öğretmenlerimizin kullanımına sunuldu.

Bundan sonraki süreçte de örnek etkinlik ve ölçme araçları hazırlanarak yayımlanmaya devam edilecektir.

"Biçimlendirici Değerlendirme Etkinlik Örnekleri"ne ulaşmak için tıklayınız

Türkçe

1. Sınıf

2. Sınıf

3. Sınıf

4. Sınıf

4
1
3
1
3
3
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.