ATV Zahide İle Yetiş Hayata Programı Telefon Numarası ve Mail Adresi

ATV Zahide İle Yetiş Hayata Programı Telefon Numarası ve Mail Adresi
ATV’de yepyeni bir program olması ve bunun yanı sıra en çok izlenen programlar arasında olmasıyla bilinen Zahide İle Yetiş Hayata programı gerçekten ilgi görmeye başladı.

Programın konusuna baktığımızda faydalı bilgileri insanlara sunmak için yapılmış gibi duruyor. İnsanların dertlerine derman olabilecek olan alanında uzman kişileri konuk alan program, gerçekten birçok insanla telefonla görüşürken televizyon başında seyirci olarak izleyenleri ise bilinçlendirmeye ayriyeten devam etmektedir.

ATV Zahide İle Yetiş Hayata Programı Telefon Numarası ve Mail Adresi

Zahide İle Yetiş Hayata telefon numarası bazen programda kaçırılıyor ve alınamayabiliyor. Böyle durumlardan kurtulmak için sizlerle aşağıda telefon numarasını paylaşıyoruz. Program dahilinde sizlerde bu hattı arayarak görüşme imkanına sahip olabilirsiniz.

Zahide İle Yetiş Hayata mail adresi merak edildiğinden dolayı yine o bilgi de sizlerle aşağıda paylaşılmış olacaktır. Toplumsal olarak tüm konuları işleyen bu program içerisinde gerçeklerle yüzleşmenin tam zamanı!

Zahide İle Yetiş Hayata Telefon Numarası: (212) 451 3636
Zahide İle Yetiş Hayata Mail Adresi: zahideileyetishayata@atv.com.tr

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
38 Yorum