Üzerinizde en çok emeği olan biri size Hakkımı helal ediyorum dese neler hissedersiniz

Üzerinizde en çok emeği olan biri size Hakkımı helal ediyorum dese neler hissedersiniz
Üzerinizde en çok emeği olan biri size Hakkımı helal ediyorum dese neler hissedersiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Üzerimde çok emeği olan biri bana Hakkımı helal ediyorum dese çok mutlu olurum. Çünkü hayatım boyunca bu hayatta bana destek olmuş, emek vermiş kişiyi memnun etmek en çok istediğim şeylerden biri olur. O kişinin benden razı olduğu bilmek onun iyilikleri karşılığında nankörlük etmediğimi onun gönlünü kırmadığımı anlamamı sağlar.

Bu bana kuş tüyünden yapılmış yastıktan daha rahat bir vicdanla her gece uyuyabilmemi sağlar çünkü Rahman suresi 60. ayetteki geçen emri yerine getirmiş olmanın huzurunu yaşarım. Bu ayette şöyle geçer “iyiliğin karşılığı, iyilikten başka bir şey olabilir mi”. Mü’min için iyilik gördüğün bir kişi için üçüncü seçenek yoktur.

177
10
4
1
1
2
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.