Uzaktan eğitimde sınav sistemi nasıl olacak

Uzaktan eğitimde sınav sistemi nasıl olacak
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Okulun içinde belli saatlerde çocuklarımız sınavlara girecek. Uzaktan eğitimde sınav yüz yüze. Biz burada en alt limiti kullanacağız. Öğrenciler EBA TV'yi kaçırmasınlar.

Uzaktan eğitimde sınav sistemi nasıl olacak

Okulun içinde belli saatlerde çocuklarımız sınavlara girecek. Uzaktan eğitimde sınav yüz yüze. Biz burada en alt limiti kullanacağız. Öğrenciler EBA TV'yi kaçırmasınlar.

Bir çocuk kaç saat uzaktan eğitim dersi almalı

Eğitim bilimi açısından baktığımız zaman çocukların ekran karşısında ne kadar kalması gerektiğine ilişkin yapılan değerlendirmeler 6-7 saat ve fazlası çocuğa zarar. Belinin bilgisi dahilinde yapılıyorsa. Böyle de olsa velinin onayı da olsa çocuğa zarar veren bir şey. Biz MEB olarak eğitim yapalım derken, rekabet ilerisinde olalım derken bu çocuk olamamalı. Biz çocuğun ruh sağlığını korumakla sorumluyuz. Akademik olarak onların başarılarını takip etmekte mükellefiz. Ders süreleri ile ilgili yaş çok önemli. Çeşitli kuruluşların raporları var. Biz derslerin kesintisiz sürmesini onaylamıyoruz.

171
45
15
4
4
29
8
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.