TEOG YEP Puanları açıklandı mı? 2016 YEP sonuçları sorgulama

TEOG YEP Puanları açıklandı mı? 2016 YEP sonuçları sorgulama
TEOG YEP puanları açıklandı mı? 8. sınıf öğrencilerinin merak ettiği bu sorunun yanıtını ve daha fazlasını haberimizden görebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı'nca yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) uygulamasının ardından şimdi de Yerleştirmeye Esas Puanlar (YEP) açıklanacak. İstenilen liselere kayıt yapabilmek için sabırsızlıkla puanların açıklanmasını bekleyen öğrenciler haberimizden detaylı açıklamaları inceleyebilirler.

TEOG YEP puanları açıklandı mı? sorusunun yanıtını sizler için cevaplıyoruz. Öğrencilerin uzun zamandır bekledikleri an geldi çattı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) kapsamında yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sonuçlarının ardından şimdi de Yerleştirmeye Esas Puanlar (YEP) açıklanıyor. Velilerin de heyecanla bekledikleri YEP puanlarına göre liselere tercih işlemleri yapılacak. 8. sınıf öğrencileri eğitimlerinin devamı için oldukça önemli olan YEP puanları MEB'in e-okul sistemi üzerinden sorgulanabilecek. MEB'in açıkladığı takvime göre, YEP puanları 29 Haziran tarihinde erişime açılacak. Öğrenciler ve veliler e-okul sistemi üzerinden Yerleştirmeye esas puanları görebilecekler. TEOG ile ilgili tüm detayları ve ayrıntılı bilgileri haberimizden inceleyebilirsiniz.

TEOG YEP Puanları açıklandı mı?

Yerleştirmeye Esas Puan (YEP) puanları MEB tarafından 29 Haziran günü açıklanacak. Öğrenciler Yep puanlarını e-okul'dan giriş yaparak öğrenebilecek. İşte tüm detaylar.

TEOG YEP sonuçları öğrenmek için e-okul sistemine giriş yapabilirsiniz.

E-okul giriş ekranı için tıkla

TEOG YEP puanları açıklandığında buradaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.