TEOG Güvenlik Kayıt No nedir? Nasıl alınır Öğrenilir 2016

TEOG Güvenlik Kayıt No nedir? Nasıl alınır Öğrenilir 2016
TEOG lise tercihlerini yapacak öğrencilerin en çok sorduğu sorulardan biri E-Okul sisteminde istenen “güvenlik kayıt no”nun ne olduğu ve nasıl alındığı. İşte cevabı TEOG Güvenlik Kayıt No nedir? Nasıl alınır?

TEOG lise tercihi yaparken istenen “Güvenlik Kayıt Numarası” nedir? Güvenlik kayıtnumarası nasıl alınır?

İŞTE CEVABI;

Buradaki “Güvenlik Kayıt No” da istenen numara her öğrencinin 2016 TEOG Başvuru Belgesinde Yazmaktadır. TEOG başvuru belgelerini kaybeden öğrenciler bu numarayı okudukları ve mezun oldukları okullarından alabilirler. Okul müdürlüğü dışında bu numarayı almanın başka yolu yoktur.

Güvenlik No: Başvuru sırasında verilen ve başvuru formunun üzerinde yer alan numaradır. Numaranın bulunduğu form kaybedildiyse okul idaresine şahsen başvurarak temin edilebilir. Telefonla güvenlik numarası öğrenilemez.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.