TEOG 3. nakil yerleştirme sonuçları açıklandı

TEOG 3. nakil yerleştirme sonuçları açıklandı
28 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında alınan TEOG 3. nakil yerleştirme sonuçları açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) kapsamında öğrencilerin liselere yerleşebilmesi için alınan TEOG 3. nakil sonuçları saat 09.45'te açıklandı.

Tercih işlemlerini yapan öğrenciler, tercih sonuçlarını MEB'in http://meb.gov.tr/ adresinden ulaşabilecek. Sonuç bilgilerinde, öğrencinin kaydının yapıldığı okul bilgileri bulunacak.

Nakil başvurularından sonra süreç nasıl devam edecek?

Öğrenci, 3 nakil başvurusundan da herhangi bir ortaöğretim kurumuna yerleşmediği durumunda, il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca il/ilçe sınırları içerisinde nakil tercih başvuruların alınması gerçekleşecek. 11 Eylül’de başlayacak olan başvurularda “puan denkliği” aranacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.