TEOG 3. nakil sonuç sorgulama işlemi nereden yapılıyor?

TEOG 3. nakil sonuç sorgulama işlemi nereden yapılıyor?
TEOG 3. nakil sonuçlarının açıklanması ile beraber adaylar için zorlu süreç sona erdi. Adaylar TEOG 3. nakil sonuçlarının açıklanması ile birlikte rahat bir nefes aldı.

Peki TEOG 3. nakil sonuçlarını öğrenen adaylar kayıt işlemlerini ne zaman yaptıracak? İşte merak edilen detaylar...

Liseye geçiş için yapılan sınavlar sekizinci sınıf öğrencilerin girdiği sınavlardır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen bu sınava her yıl pek çok kişi katılır. Bu yapılan katılım sonucunda adayların her biri yapılan bu sınavlar sonucunda tercih yaparlar. Liselere geçmek için öğrenciler oldukça heyecanlı bir yaz döneminin sonuna yaklaşmışlardır. Yapılan bu gerekli işlemlerden sonra artık pek çok aday yapılan bu sınavlar sonucunda istedikleri liseye başvurmuştur. Lise tercihleri sonuçlarında bizler de yapılan bu sınavlara katılım sağlayarak çeşitli alanlarda verilen hizmetlerden yararlanabiliriz. Liseleri tercih eden vatandaşların hızlı bir şekilde kullanıma geçtiği bu tercih sonuçları çok önce açıklanmış ve de lise kayıtları başlamıştır. Ancak lise tercihleri sırasında bazı yanlış tercihlerin yapılması olağandır.

TEOG 3. Nakil Sonuçları için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.