Suudi Arabistan’da hilal göründü mü, Yarın oruç tutulacak mı

Suudi Arabistan’da hilal göründü mü, Yarın oruç tutulacak mı
Suudi Arabistan’da hilal göründü mü ? Yarın oruç tutulacak mı? Türkiye'de Hilal göründü mü Mekke'de hilal 2015 Ramazan Hilali Görüldü mü? Hilal hangi ülkelerde göründü Ramazan Bayramı hilal göründümü hilal görüldü 17-18 haziran herkes çok merak ediyor.
Suudi Arabistan Yüksek Mahkemesi, ülkede yaşayan Müslümanları yarın akşam Ramazan hilalini gözetlemeye ve şahit olarak mahkemeye başvurmaya davet etti.

Suudi Arabistan Yüksek Mahkemesi, ülkede yaşayan Müslümanları yarın akşam Ramazan hilalini gözetlemeye davet etti. Suudi Arabistan Haber Ajansı’nda yayınlanan Yüksek Mahkeme 'nin ilanında, "Ülkede yaşayan Müslümanları 29 Şaban 1435 günü akşamı Ramazan hilalini gözetlemeye davet etmiştir" ifadelerine yer verildi.

MAHKEMEYE ŞAHİT OLARAK BAŞVURACAKLAR

Açıklamada, hilali çıplak gözle veya dürbünle gören vatandaşların en yakın mahkemeye şahitlikte bulunmaları istendi. Arap ülkelerinin bazılarında ve Suudi Arabistan'da Ramazan ayı ‘hilalin görünmesiyle’ başlıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.