Sinoloji Bölümü Taban Puanları

Sinoloji Bölümü Taban Puanları
2020 yılında Üniversite tercihi yapacak olan ve Sinoloji bölümünü seçecek üniversite adayları için Sinoloji Taban Puanları ile Sinoloji 2019 YKS Yerleştirme Başarı sıralamasını sırasını sayfamıza ekledik.

2020 TYT–AYT (YKS)’ye girenler aşağıda yer alan 2019 Sinoloji taban puanları,başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz. Bu puanlar son yılın Üniversitesi yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2019 TYT ve AYT yani YKS ye girip tercih yapacak olan üniversite adayları bu başarı sıralamalarını göz önünde bulundurmalılar.

Sinoloji bölümü hangi üniversitelerde var : Ankara Üniversitesi. 

Sinoloji bölümü hangi puan türü ile öğrenci alıyor : DİL

# Not-1: Bu sayfadaki veriler bilgilendirme amaçlıdır. Tercih yapmadan önce ÖSYM'nin son yayınladığı kılavuzu inceleyip ona göre tercih listenizi hazırlayınız.

# Not-2: Bu haberimizi cep telefonu ile okuyorsanız tabloyu tam olarak görebilmek için yatay ekran okuyunuz.

Sinoloji Bölümü 2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması:

Üniversite Adı Bölüm Puan Türü Kont. Taban Puanı Başarı Sırası
ANKARA ÜNİVERSİTESİ Sinoloji DİL 30 399,62104 14906

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.