Seçmeli İngilizce konuşma sınavım için istediğin bir spor dalını anlatma konulu bir metin yazarmısın

Seçmeli İngilizce konuşma sınavım için istediğin bir spor dalını anlatma konulu bir metin yazarmısın
Seçmeli İngilizce konuşma sınavım için istediğin bir spor dalını anlatma konulu bir metin yazarmısın konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Seçmeli İngilizce konuşma sınavım için istediğin bir spor dalını anlatma konulu bir metin yazarmısın

Ödev cevabı kısaca : Football, or soccer, is a beloved sport played by teams of eleven players aiming to score goals against each other. It promotes teamwork, physical fitness, and social interaction, making it popular worldwide.
Futbol, ​​birbirlerine gol atmayı amaçlayan on bir oyuncudan oluşan takımlar tarafından oynanan sevilen bir spordur. Ekip çalışmasını, fiziksel uygunluğu ve sosyal etkileşimi teşvik ederek dünya çapında popüler olmasını sağlar.

My Love for Basketball

(With a big smile) Hi everyone! I love basketball and I want to tell you all about it.

Playing basketball is so much fun! I love dribbling the ball, shooting hoops, and passing it to my friends. Sometimes we play matches, and sometimes we just shoot around and have fun.

(Explain how you started playing basketball) I started playing basketball because of my dad. He used to play when he was young. He taught me how to dribble and shoot the ball. Then, I joined the school team. We practice together and play matches against other schools.

(Describe what basketball has taught you) Basketball has made me stronger and faster. I also get along better with my teammates. We learn how to work together and help each other.

(Share a memorable experience) My favorite memory is when our school team won the championship last year. I was so excited! Everyone congratulated us after the game, and I was very happy.

(Express your love for basketball) I love playing basketball and I want to keep playing when I grow up. Maybe one day I can play for the national team!

(Smiling) Thank you for listening!

Türkçesi,

Basketbola olan aşkım
(Kocaman bir gülümsemeyle) Herkese merhaba! Basketbolu seviyorum ve size bu konuda her şeyi anlatmak istiyorum.
Basketbol oynamak çok eğlenceli! Top sürmeyi, şut atmayı ve arkadaşlarıma pas vermeyi seviyorum. Bazen maçlar yapıyoruz, bazen de sadece atış yapıp eğleniyoruz.
(Basketbol oynamaya nasıl başladığınızı anlatın) Basketbola babam sayesinde başladım. Gençliğinde oynardı. Bana top sürmeyi ve şut atmayı öğretti. Daha sonra okul takımına katıldım. Birlikte antrenman yapıyoruz ve diğer okullarla maçlar yapıyoruz.
(Basketbolun sana neler öğrettiğini anlat) Basketbol beni daha güçlü ve daha hızlı yaptı. Takım arkadaşlarımla da daha iyi anlaşıyorum. Birlikte çalışmayı ve birbirimize yardım etmeyi öğreniyoruz.
(Unutulmaz bir deneyim paylaşın) En sevdiğim anım, okul takımımızın geçen yıl şampiyonluğu kazanmasıydı. Çok heyecanlanmıştım! Maçtan sonra herkes bizi tebrik etti, ben de çok mutlu oldum.
(Basketbola olan sevginizi ifade edin) Basketbol oynamayı seviyorum ve büyüdüğümde oynamaya devam etmek istiyorum. Belki bir gün milli takımda oynayabilirim!
(Gülümseyerek) Dinlediğiniz için teşekkürler!

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.