Sebe Suresi Dinle Meali Anlamı ve Arapça Okunuşu

Sebe Suresi Dinle Meali Anlamı ve Arapça Okunuşu
Sebe Suresi Dinle Meali Anlamı ve Arapça Okunuşu Oklu takip

Sebe suresi ile ilgili videoda, hem Sebe Suresinin meali, türkçe anlamını, hem sesli dinletisini, hem de Sebe Suresinin Arapça okunuşunu takip edebilirsiniz...

Sebe Suresi Dinle

Sebe Suresi; Mekke döneminde inmiştir. 54 âyettir. Sûre, adını 15. âyette geçen “Sebe' ” kelimesinden almıştır. Sebe' (Seba), Yemen'de bulunan bir bölgenin ya da bir kabilenin adıdır. Sûrede başlıca müşriklerin ahireti inkâr etmeleri, Davûd ve Süleyman Peygamberlerin kıssaları ve müşriklerin Hz. Muhammed'in peygamberliği hakkındaki bazı şüpheleri konu edilmektedir.

Kuran Dinle, Surelerin Anlamları, İslamiyet, Din, Sebe Suresi, Sebe Suresi Meali, Sebe Suresi, Türkçe Anlamı, Sebe Suresi Dinle, Sebe Suresi Arapça Okunuşu, Sebe Suresi İshak Danış, Okunuş ve Meal Takipli Videosu..

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.