Rumeli Üniversitesi burs ve indirim oranları nedir

Rumeli Üniversitesi burs ve indirim oranları nedir
Rumeli Üniversitesi burs ve indirim oranları nedir, Rumeli Üniversitesi hangi tercihlerde burs veriliyor, yöre bursu, tercih bursu ve Rumeli bursu nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Rumeli Üniversitesi Burs ve İndirimler

İlk 3 Tercihte +%45 Yöre Bursu

İstanbul İli Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt ve Silivri İlçeleri Tekirdağ İli ve tüm ilçeleri, Kırklareli İli ve tüm ilçeleri, Edirne İli ve tüm ilçeleri.

Tüm Lisans bölümleri ile Önlisans Programlarında (İlk ve Acil Yardım Programı Hariç ) üniversitemiz tam ücretli olarak ilk 3 tercihinde yazan ve yerleşen öğrencilere 2023 – 2024 Eğitim öğretim ücreti mali kayıtlarında % 45 Yöre Bursu uygulanacaktır.

İlk 3 Tercihte Rumeli Bursu

Yöre Bursu kapsamı dışında kalan bölgelerden, Tüm Lisans bölümleri (Psikoloji Bölümü Hariç ) ile Önlisans Programlarında (İlk ve Acil Yardım Programı Hariç ) üniversitemiz tam ücretli olarak ilk 3 tercihinde yazan ve yerleşen öğrencilere 2023 – 2024 Eğitim öğretim ücreti mali kayıtlarında Lisans Bölümlerinde , %30+%30 , önlisans bölümlerinde ise %30 + %15 oranında RUMELİ BURSU uygulanacaktır.

İlk 5 Tercihte +%30 Tercih Bursu

İlk 5 Tercihte + %30 Tercih Bursu: İlk 5 tercihte üniversitemizi tercih eden ve ÖSYM Başarı bursu ile yerleşen tüm öğrencilere TÜM BÖLÜM VE PROGRAMLARDA + %30 oranında Tercih Bursu uygulanacaktır.

Yöre Bursu ve Rumeli Bursları hiçbir burs türü ile birleştirilemez.

Detaylara üniversitenin sitesinden ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
2
0
2
0
2
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.