POMEM Özel Harekat Sözlü Sınav Tarihleri

POMEM Özel Harekat Sözlü Sınav Tarihleri
19.Dönem POMEM Özel Harekat Giriş Sınavı (Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı) tamamlanmıştı. Şimdi ise gözler POMEM Özel Harekat Sözlü Sınavında. İşte detaylar...
Fiziki yeterlilik parkurunu istenilen şekilde tamamlayan adaylar sözlü mülakata çağırılıyorlar. Sözlü sınavı geçen adaylar için PÖH eğitim süreci başlamış oluyor. Ancak sözlü sınavların (mülakat) ne zaman başlayacağı hakkında herhangi bir açıklama bulunmuyor. Mart ayı itibarıyla göreve başlayacak özel harekatçılar eğitimlerini 2-3 ay gibi bir sürede tamamlayacak.
 
Bu nedenle fiziki mülakat sonuçlarının en kısa sürede paylaşılıp, sözlü sınav listesinin yayınlanacağı öngörülüyor. Adaylar, Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden hangi tarihte ve hangi başvuru ve sınav merkezinde Mülakat Sınavına gireceklerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile sorgu yapmak suretiyle öğrenebilecek.
 
Bu hafta açıklanması beklenen sözlü sınav listeleri için aşağıdaki siteyi takip ediniz
 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.