ÖSYM: OKULLAR 14 MART CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK TUTULACAK, ADAYLAR SALONLARI 16.00'YA KADAR GÖREBİLİR

ÖSYM: OKULLAR 14 MART CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK TUTULACAK, ADAYLAR SALONLARI 16.00'YA KADAR GÖREBİLİR
pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı öncesinde ÖSYM'den öğrencilere çağrı geldi: Adayların sınava girecekleri salonu görebilmeleri amacıyla okullar 14 Mart Cumartesi günü 10.00-16.00 saatleri arasında açık tutulacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) Başkanlığı, 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (2015-YGS) girecek adayları uyardı. ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, 15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak 2015-YGS için, adayların sınava gireceği okulların/binaların, temizlik, aydınlatma ve mevsim koşullarına göre ısınma bakımından hazır hale getirilmesi sağlandığını bildirildi.

'GİDİP GÖRMELERİ YARARLARINA OLUR'

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: Sınava girecek adayların, sınava girecekleri okulu/binayı/salonu sınav gününden önce görebilmeleri amacıyla bu okullar, 14 Mart 2015 Cumartesi günü 10.00-16.00 saatleri arasında açık tutulacak. Adayların sınav gününden önce, sınava girecekleri okulu/binayı, trafik, yol ve adres bilgisini teyit etmek için gidip görmeleri yararlarına olacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.