Osmanlı şehir ve mahallelerindeki sosyal ve günlük hayat hakkında edindiğiniz bilgilerle günümüz şehir ve mahallelerindeki

Osmanlı şehir ve mahallelerindeki sosyal ve günlük hayat hakkında edindiğiniz bilgilerle günümüz şehir ve mahallelerindeki
Osmanlı şehir ve mahallelerindeki sosyal ve günlük hayat hakkında edindiğiniz bilgilerle günümüz şehir ve mahallelerindeki sosyal ve günlük yaşamı karşılaştırınız, aralarındaki benzerlikleri ve farklıdetaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Osmanlı şehir ve mahallelerindeki sosyal ve günlük hayat hakkında edindiğiniz bilgilerle günümüz şehir ve mahallelerindeki sosyal ve günlük yaşamı karşılaştırınız. Aralarındaki benzerlikleri ve farklılıkları arkadaşlarınızla değerlendiriniz.

Ödev cevabı kısaca : Osmanlı dönemi şehir ve mahallelerindeki yaşam ile günümüzdeki şehir ve mahallelerindeki yaşam arasında benzerlikler ve farklılıklar bulunmaktadır. Benzerlikler arasında sosyal etkileşim ve ticaretin önemi yer alırken, farklılıklar arasında teknoloji ve ulaşım ile kentleşme ve yapılaşma öne çıkar.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.