Öğrenciler tüm müfredattan sorumlu

Öğrenciler tüm müfredattan sorumlu
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2, 3, 4, 8 ve 12. Sınıflarda yüz yüze eğitime nasıl geçileceğini açıkladı.

2, 3, 4, 8 ve 12. Sınıflar nasıl yüz yüze eğitime başlayacak? Haftanın iki gün okula gelecekler. Sınıflar bölünecek. Yani seyreltilmiş eğitim olacak. Veli isterse çocuğunu okula yolmayacak. Okula gelmeyen devamsız sayılmayacak. Tüm müfredattan sorumlu olacaklar.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okul öncesi ve 1'lerin ardından ilkokulda tüm sınıflar ile 8 ve 12'lerin açılması kararının ardından aşamalı yüz yüze eğitime nasıl geçileceğini açıkladı.

Selçuk, yüz yüze eğitime kademeli ve seyreltilmiş sınıflarda geçileceğini açıkladı. Okul öncesi ve 1’lerde olduğu gibi bu sınıflarda da veli rızasının aranacağını söyleyen Selçuk, şöyle dedi:

“İlkokullarda tümü, ortaokullarında 8 ve liselerde 12, köy okullarında tüm kademelerde yüz yüze eğitime başlamak. Temennimiz tüm öğrencilerle ve kademelerle başlamak. 12 Ekim’deki yüz yüze eğitime başlayacak. Öğrenciler haftanın 2 gün okulda olacak. Yüz yüze ve uzaktan eğitim birlikte yürüyecek. Sınıf mevcutları azaltılacak. Okulda kalışları eskiye göre kısaltılacak. Veli rızası önemli. İsteyen veliler okula yollayacak. Devamız sayılmayacak. Velisi tarafından gönderilmeyen uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler de  tüm müfredattan sorumlu olacaklar. 

1
0
0
0
0
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.