Nun okulları kimin

Nun okulları kimin
NUN Okulları Yönetimi kimlerden oluşuyor, Nun Okulları nerede Nun Okulları 2020-2021 eğitim öğretim ücreti ne kadar detaylar haberimizde...

2014 yılında kurulan NUN Eğitim ve Kültür Vakfı, Türkiye’de eğitim ve kültür alanında geleneği ve geleceği birleştiren yeni bir anlayışla, hiçbir kâr amacı gütmeden kurduğu eğitim kurumlarında, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs yardımı sağlayarak ve sadece nitelikli gençler yetişmesini önceleyerek eğitim dünyasında bir ilke imza atar.

  • Fatih Nida NUN Okulları Kurucu Temsilcisi
  • Nur İPEK NUN Okulları İlkokul Müdürü
  • Özlem ÜLKER GÜNAL NUN Okulları Ortaokul Müdürü
  • Hikmet KONAR NUN Okulları Lise Müdürü

NUN İlkokulu Kampüsü - Burhaniye Mahallesi Hacı Reşit Paşa Sk. No:18 Üsküdar / İSTANBUL

Nun Ortaokul Ve Nun Lise Kampüsü - Elmalı Mahallesi, Beykoz Elmalı Yolu Sokak No:5/1 Beykoz - İstanbul

Nun Okulları Ücretleri

Vakıf okulları ücretleri temelde üç başlık altında incelenir: Eğitim, yemek ve servis hizmeti. Bireysel farklılık ve tercihler göz önünde bulundurularak sosyal faaliyetler bu ücretlerin dışında tutulmuştur. Her ailenin ulaşım imkânı ve yemek tercihinin farklı olacağı düşünülerek vakıf okulları ücretleri üç kalemde değerlendirilir.

NUN Okulları ücretleri ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinin artan ders saati, teknoloji ve donanım maliyeti hesaba katılarak her seviye için farklı tutulmuştur.

NUN Okulları tarafından belirlenen 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı KDV dâhil eğitim ücretleri aşağıdaki gibidir:

  • Ana sınıfı - 44.500 TL
  • İlkokul - 54.000 TL
  • Ortaokul - 68.000 TL
  • Lise - 68.000 TL - Yurt hizmeti dahil 100.000 TL

Vakıf Okulları ve Yurt İmkânları

NUN Okulları lise öğrencileri için yurt imkânı da sunar. Kendi kendine yeten, özsaygı ve özgüveni yüksek bireyler yetiştirmede yurt hayatının rolü yadsınamaz. Üniversite sınavlarına hazırlanan lise öğrencileri için gerekli disiplin ve birey olarak sahip olunması hedeflenen değerler eğitimi böylelikle okul saatleri ile sınırlı kalmamış olur. Konaklama imkânı ile öğrencilerin ihtiyaçları, rehberlik ve eğitimi uzman öğretmenler ve yurt danışmanları sayesinde her an kontrol altındadır.

NUN Okulları tarafından belirlenen 2020-2021 yılı konaklama ücreti KDV dâhil 32 000 ₺’dir. Bu fiyata akşam yemeği ve her türlü yurt hizmeti dâhildir.

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
0
0
0
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.