Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yurt Ücretleri

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yurt Ücretleri
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi 2023-2024 eğitim yılı yurt ücretleri ne kadar, yurt kayıtlarında istenilen belgeler nedir, yurt ücretlerine hangi hizmetler dahildir, detaylar haberimizde...

Üniversite kız ve erkek öğrenci yurtlarının kapasitesi oldukça yüksek olup, isteyen her öğrenci yurtlarda kalabilecektir. Yurtlar Üniversite Kampüs alanında bulunmakta ve Fakültelere 3-5 dakikalık yürüyüş mesafesindedir. Kahvaltı ve yemek imkanı bulunmaktadır.

* YKS puanı ile Türkiye genelinde ilk 10.000’e giren öğrencilere yurtlarda ücretsiz olarak konaklama imkânı sağlanacaktır.

Nuh Naci Yazgan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Yurt Ücretleri

Oda TipiYıllık Ücret (KDV Hariç)*Depozito
İki kişilik oda (kişi başı)20.630 TL2.500 TL

* Yurt ücretlerine kahvaltı ve yemek ücretleri dahil değildir. Yurtlarda kalan öğrenciler yurt ücretini, peşin fiyatına 8 (sekiz) taksitle ödeyebileceklerdir. Yurt ücretinin peşin ödenmesi halinde %5 (beş) indirim uygulanacaktır.

Yemek ve Kahvaltı: Üniversite kampüsünde gerek öğrenci gerekse personele yönelik kahvaltı ve yemek hizmeti veren, Üniversite tarafından sürekli denetlenen işletmeler bulunmakta olup öğrenciler bu işletmelerden hizmet alabilmektedir. Üniversite Öğrenci Yemekhanesinde öğle ve akşam yemeği verilmektedir. 2022-2023 eğitim-öğretim yılında Üniversite Öğrenci Yemekhanesinde 4 çeşit seçenekli öğle ve akşam yemeği için 47 TL ücret alınmıştır.

Yurtlarda kalmak isteyen öğrencilerin, ekte verilen "Yurt Başvuru Formu" , "Yükseköğrenim Yurt Hizmet Sunum Taahhütnamesi" ve "Açık Rıza Formu" nu doldurarak yurt kayıt işleminde istenen belgelerle birlikte Üniversiteye başvurmaları gerekmektedir. Yurt kayıt işleminde istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir. Yurtlarda kalmak isteyen öğrencilerin başvuruları, Üniversite kayıt esnasında alınacaktır.

Yurt Başvurusu İçin İstenen Belgeler

1. Müracaat dilekçesi
2. Yükseköğrenim Yurt Hizmet Sunum Taahhütnamesi
3. Açık Rıza Onay Formu

4. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için kimlik kartı fotokopisi
5. Öğrencinin öğrenimine devam ettiğini gösteren belge
6. Sağlık durumunun kurumda kalmasına elverişli olduğunu belirten ve hekim tarafından düzenlenen sağlık raporu

7. 2 adet vesikalık fotoğraf
8. Adli sicil ve arşiv kaydı belgesi
9. Yabancı uyruklu öğrencilerden öğrenim izni belgesi, pasaport fotokopisi, yabancı kimlik numarası

10. Yurt ücretinin ve depozitonun ödendiğine ilişkin belge/dekont (Depozito ücreti 2.500 TL olup, yurttan ayrılma durumunda iade edilecektir).
11. İkametgah belgesi (Yukarıda belirtilen Kayseri ilçelerinden birinde ikamet edenler için)
12.YKS Sonuç belgesi (YKS sonucunda ilk 10.000’e giren adaylar ile Üniversiteye ilk üçte tercih eden adaylar için)

Not : Yurda kayıt sırasında ergin olmayan öğrencilerin başvuru formları velisi tarafından imzalanacaktır.

Detaylı bilgiye üniversitenin sayfasından ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.