Mustafa Kemal’in gönüllü olarak Trablusgarp’a gidip İtalyanlara karşı savaşması onun hangi kişilik özelliğini yansıtır

Mustafa Kemal’in gönüllü olarak Trablusgarp’a gidip İtalyanlara karşı savaşması onun hangi kişilik özelliğini yansıtır
Mustafa Kemal’in gönüllü olarak Trablusgarp’a gidip İtalyanlara karşı savaşması onun hangi kişilik özelliğini yansıtır bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Mustafa Kemal, askeri okullardan başarı ile mezun olduktan sonra görevler almaya başlamıştır. Ardından gönüllü olarak katıldığı savaşlar ve savunmalar da olmuştur. Bunlardan biri de Trablusgarp olarak bilinmektedir. Mustafa Kemal Trablusgarp topraklarına gönüllü olarak gidip İtalyanlara karşı mücadelesini sürdürmüştür.

Mustafa Kemal’in gönüllü olarak Trablusgarp’a giderek İtalyanlara karşı vatanı, milleti ve devleti savunması onun iyi bir asker, vatanperver, devletini ve milletini seven, vatanı için can vermeye hazır genç bir asker olduğunu göstermektedir. Bu da onun askeri ve siyasi kariyerinde hemen her devrede devam etmiştir.

548
513
187
143
54
57
101
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.