Misafiriniz geleceği zaman evinizde ne gibi hazırlıklar yapılır

Misafiriniz geleceği zaman evinizde ne gibi hazırlıklar yapılır
Misafiriniz geleceği zaman evinizde ne gibi hazırlıklar yapılır, arkadaşlarınızla paylaşınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Misafiriniz geleceği zaman evinizde ne gibi hazırlıklar yapılır, arkadaşlarınızla paylaşınız

Ödev cevabı kısaca : Misafir geldiğinde evi temizler, yemeğini hazırlar, hoş bir karşılama yapar ve rahat etmeleri için gerekenleri sağlarım.

Misafir gelmeden önce evde genellikle temizlik yapılır, salon ve oturma düzeni gözden geçirilir, çiçek veya kırlentlerle dekorasyona özen gösterilir. İkramlar için misafirin damak zevkine göre pasta, börek veya çerez gibi yiyecekler hazırlanır, çay, kahve ve meşrubat gibi içecekler ikram edilir. Misafir geldikten sonra sohbet edilir, oyun oynanır ve keyifli vakit geçirilir.

6
5
171
6
6
6
5
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.