Milli Eğitim Bakan Yardımcısından LGS açıklaması

Milli Eğitim Bakan Yardımcısından LGS açıklaması
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, LGS sınavına ilişkin, "Okulda yüzyüze eğitimi yapılmayan hiçbir konudan LGS’de soru sorulmayacak." dedi.

LGS sınavının ertelenebileceği ifade edildi. Bu konuda hazırlıklı mısınız?

Evet. Ertelenme konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Erteleme kararı olursa hemen gereğini yaparız. Hazırlıklarımızı bu yönde de yapıyoruz.

Soru: LGS sınavı ile ilgili bir konuyu netleştirmemiz lazım. Tatilde uzaktan eğitim veya televizyondan eğitim desteği kapsamında görülen konulardan LGS’de soru gelecek mi?

Hayır. Okulda yüzyüze yapılan eğitimler LGS kapsamında olacak. Ayrıca, bu konuda destekleme ve yetiştirme kurslarımızı aktif kullanacağız.

Soru: Okullar kapalı kalmaya devam ederse ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Bu çok ekstrem bir durum. Bu konuda da netiz. Okulda yüzyüze eğitimi yapılmayan hiçbir konudan LGS’de soru sorulmayacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

1
0
0
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.