LYS 5 yorumları Yabancı Dil soruları ve cevapları nasıldı

LYS 5 yorumları Yabancı Dil soruları ve cevapları nasıldı
LYS yorumları ve LYS soru ve cevapları tartışılıyor. 2017 LYS 5 Yabancı Dil İngilizce Almanca Fransızca soruları nasıldı, kolay mıydı zor muydu? Siz de LYS yorumlarınızı yazın anında yayınlayalım...

2017 LYS 5 yorumları ve LYS soru ve cevapları egitimsistem.com'da tartışılıyor.

Büyük maraton LYS geçen hafta başlamıştı. Öğrenciler bugün LYS 5 Yabancı Dil sınavına gördi. Peki ama LYS 5 İngilizce Almanca Fransızca soruları bu sene nasıldı, LYS Yabancı Dil sorular kolay mıydı zor muydu? LYS 2 Yabancı Dil testinde en çok hangi soru zorladı. Siz de 2017 LYS soru ve cevapları yorumunuzu yazın yayınlayalım.

2017 LYS-5 sonrası tüm soru ve cevapları öğrenciler tartışıyor. LYS 5 soru ve cevapları ÖSYM ais tarafından açıklanmadan önce bilgiler sitemizde paylaşılıyor.

LYS-5 soruları ve cevap anahtarları ÖSYM tarafından osym.gov.tr'den yarın açıklanıyor. 

LYS 5 YABANCI DİL YORUMLARI 2017 TWITTER'I SALLIYOR

İngilizce Almanca Fransızca testinden oluşan LYS 5 Yabancı Dilsınavı sonrası adaylar soruları sosyal medya hesaplarından da yorumluyor. Öğrencilerin Twitter'a yansıyan LYS 5 yorumları sınav sonrası egitimsistem.com'da.

Geçen hafta öğrencileri zorlayan LYS Geometri sınavı yorumları Twitter'da uzun süre tartışılmıştı.  

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.