Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan atasözünün anlamı nedir

Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan atasözünün anlamı nedir
Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan anlamı, kişi kiminle arkadaşlık ederse ondan etkilenir, huy kapar. Kişi, kiminle arkadaşlık ederse, ondan etkilenir; onun alışkanlıklarına, düşüncelerine eğilim duyar; huyunu kapar, onun gibi davranır.

Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan atasözünün anlamı

Kişi, kiminle arkadaşlık ederse, ondan etkilenir; onun alışkanlıklarına, düşüncelerine eğilim duyar; huyunu, gidişini kapar.

Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan kompozisyon örneği

İnsanlar arkadaş seçerken çok dikkatli olmalılar. Arkadaşlarıyla olan ilişkilerine dikkat etmeliler. Biz eğer arkadaşlarımızı iyi seçersek bu iyi arkadaşlıkların bize katkısı olumlu yönde olacaktır.

Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan atasözü de bizim söylediklerimizi destekler nitelikte. Etrafımızdaki insanları hem etkilenmemiz hem de onlardan etkilenmemiz çok doğaldır. Bu yüzden seçtiğimiz ve kurduğumuz arkadaşlıklara dikkat etmeliyiz.

Etiketler :
45
130
86
33
26
2
28
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum