Kim bilir belki günün birinde karaladıkları, bir kitap olacak ve o hep yaşayacaktır

Kim bilir belki günün birinde karaladıkları, bir kitap olacak ve o hep yaşayacaktır
Kim bilir belki günün birinde karaladıkları, bir kitap olacak ve o hep yaşayacaktır sözünden ne anlıyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Kişinin kendi için her gün kaleme aldığı bilgiler, denemeler, tecrübeler, kısa öyküler bir gün kitap haline gelecektir ve bu kitap haline gelen bilgiler geleceğe ışık tutacaktır.

Bir köşede karalanan bilgiler belki bir gün yok olur ama kitap haline gelen bir eser ömür boyu kalıcı olur. Kalıcı olan bu eserler ise geleceğimiz için son derece önemlidir. Bu bilgilerin kitap haline gelmesiyle birlikte bilgiler bir çok kişiye ulaşır. İnsanların bilgilenmesi adına çok önemlidir. Kısacası bilgi paylaştıkça çoğalır.

Her gün kaleme aldığı yaptığı denemeler bir gün birikerek bir kitap halini alabilecektir. Bu da onun ileride eser sahibi bir yazar olmasını sağlaması bakımından önemlidir. 

31
436
232
38
38
236
181
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.