Kadir Has Üniversitesi Yurt Ücretleri

Kadir Has Üniversitesi Yurt Ücretleri
Kadir Has Üniversitesi 2021-2022 yurt ücretleri ne kadar, yurt imkanları nedir, yurt ücretlerine neler dahildir detaylar haberimizde...

Kadir Has Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle öğrencilere Konforist Kız ve Erkek Yurtlarında barınma imkanı sunmaya başlıyoruz. Üniversiteden tramvay ile ulaşabileceğiniz bu yurtlarda, ev sıcaklığında ama bir ev ortamında bile sağlanamayacak bütün sosyal imkanları çatısı altında bir araya getiren rahat bir ortam sunuyor.
Konforist Kız ve Erkek Yurtlarında akademik ve sosyal hayatınız için ihtiyaç duyacağınız her türlü özelliği bir arada. Yurtlarda Etüt Salonu’ndan Bilgisayar Odası’na, Cep Sineması’ndan Playstation Odası’na, Fitness’tan, Sauna’ya, Hobi Mutfağı’ndan Revir’e Çamaşır ve Ütü Odası’ndan Restaurant-Cafe’sine kadar her türlü imkan yer alıyor.

Yurt kayıtlarını 5 Temmuz 2021 tarihinden itibaren yapabilirsiniz.
Ödeme, liste fiyatından peşin veya arzu edilirse kredi kartına 9 taksite kadar taksitlendirilmektedir.
Konforist Erkek ve Kız Yurtlarından Üniversitemiz için özel fiyatlandırma yapılmış olup, özel fiyatlandırmadan yararlanabilmek için Kadir Has Üniversitesi öğrencisi olduğunuzu bildirmeniz ve Üniversite kimlik kartınızı iletmenizi önemle hatırlatırız.
Depozito bedeli 2.000 TL’dir.
Sözleşmeye konu eğitim-öğretim yılı sonunda kişinin kullandığı oda kontrol edilir. Kişinin kullanımında olan yurt odasında hasar ve zarar var ise belirlenir. Oluşan zarar kişinin depozito ana bedelinden düşer. İlgili akademik yıl sonunda kalan bakiye öğrencinin hesabına iade olur.
Nevresim takımı ve yastık yurt tarafından verilmektedir. Yorgan veya pike öğrenci tarafından temin edilmektedir.
Haftada 2 gün oda temizliği 1 gün nevresim değişimi yapılmaktadır.
Limitsiz ve ücretsiz kullanım imkanı vardır.

Kayıt için istenen belgeler,

  • TC Kimlik belgesi veya yabancı öğrenciler için pasaport
  • Öğrenci belgesi
  • Öğrenci kartı kimlik fotokopisi
  • İkametgâh
  • Sağlık raporu
  • Adli sicil kaydı
  • Yurda giriş tarihinden önce 72 saat içinde yapılmış PCR testi, veli kimlik belgesi, aşı kartı (aşı yapıldıysa)

Detaylı bilgiye üniversitenin sayfasından ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
3
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.