İstanbul Rumeli Üniversitesinde yurt var mı

İstanbul Rumeli Üniversitesinde yurt var mı
İstanbul Rumeli Üniversitesinde yurt var mı, Rumeli Üniversitesi yurt ücretleri nedir, Rumeli Üniversitesinin anlaşmalı olduğu yurtlar hangileridir, yurt fiyatları aylık mı yıllık mı bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Rumeli Üniversitesi Silivri Misafirhanesi

Sabah kahvaltısı, 24 saat güvenlik hizmeti, sınırsız internet ve spor salonu gibi imkanlar sunuyor.

Odaların tümünde, temizlik, sınırsız internet kullanımı, çamaşırhanede ücretsiz yıkama ve kurutma,kahvaltı hizmetleri verilmektedir. Odaların içerisinde gardrop, çalışma masaları, sandalye, kitaplık, mini buzdolabı, TV, yatak, yorgan, yastık, battaniye, nevresim takımı vardır.

Sınırsız internet kullanımı,kahvaltı hizmetleri verilmektedir. Odaların içerisinde gardrop, komidin, çalışma masaları, sandalye, kitaplık, mini buzdolabı, TV, yatak, yorgan, yastık, battaniye, nevresim takımı vardır.

Rumeli Üniversitesi Silivri Öğrenci Evi olarak Misafir ettiği öğrencileri ülkemizin geleceği olarak görüp onlara yakışır bir hizmet vermek amacıyla 5 yıldızlı otel konseptinde projelendirilen misafirhanelerimizde öğrencilerimiz adına hiçbir konfordan kaçılmayarak
bütün ayrıntılar en ince ayrıntısına kadar dikkate alınmaktadır.

Detaylı bilgiye üniversitesinin sitesinden ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.