İslam dininin değişmeyen hükümlerinden bazılarını öğrendiniz, değişmeyen başka hangi hükümler olabilir

İslam dininin değişmeyen hükümlerinden bazılarını öğrendiniz, değişmeyen başka hangi hükümler olabilir
İslam dininin değişmeyen hükümlerinden bazılarını öğrendiniz, değişmeyen başka hangihükümler olabilir, verilen örnekleri dikkate alarak düşününüz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : İslam dininin değişmeyen hükümlerinden bazılarını öğrendiniz. Değişmeyen başka hangi hükümler olabilir? Verilen örnekleri dikkate alarak düşününüz, görüşlerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.

Ödev cevabı kısaca : İslam dininin değişmeyen hükümleri arasında Allah'a olan tevhid inancı, adaletin sağlanması, insan haklarına saygı, doğruluk ve dürüstlük gibi evrensel değerler bulunmaktadır. Bu prensipler, zaman ve mekân koşullarına bağlı olmaksızın geçerli olan temel ilkelerdir. İslam'ın bu evrensel değerlerini düşünerek, benzer nitelikteki diğer değişmeyen hükümleri arkadaşlarınızla paylaşarak görüş alışverişinde bulunabilirsiniz.

6
6
6
30
42
41
41
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.